Betyár gombóc

Hozzávalok:

Húsgombóchoz:

fél kg darált lapocka  

közepes méretű hagyma fele  

2 gerezd fokhagyma  

1 db tojás  

1 evőkanál zsemlemorzsa  

1 lapos teáskanál só  

1 lapos mokkáskanál bors  

1 teáskanál pirospaprika  

fél csokor petrezselyem zöldje  

Az alaphoz:

17 dkg füstölt szalonna  

1 közepes fej hagyma  

40 dkg gomba  

1 db paprika  

1 db paradicsom  

1 lapos mokkáskanál bors  

1 lapos teáskanál só  

1 evőkanál pirospaprika  

fél csokor petrezselyem zöldje  

Habaráshoz:

2 dl tejföl 2 evőkanál liszt.   A végén kóstolás és ha szükséges utóízesítés 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.